top of page

Våra Viner

Pergolino Bianco IGT

Italienskt vitt vin

Byggd på tre olika druvor: Garganega, Trebbiano och Chardonnay. En fruktig doft av melon, päron, mineral och citrus. Smaken i sig är medelfyllig med en syra och smak som liknar doften.

70:- per glas

375:- per flaska

Strange Birds Chardonnay

Australienskt Vitt Vin

Doften är fruktig och har toner av gul frukt så som citron, äpplen, plommon, melon och persikor. Även ett litet inslag av ekfat. Smaken är aningen torrare i sig men krämig, fruktig och syrlig på samma gång.

80:- per glas

390:- per flaska

Barefoot White Zinfandel

Amerikanskt Rosé vin

Doften är inbjudande och påminner om persika, ananas och jordgubbar. Smaken i sig är frisk och härlig. Har även mycket smak av bär, päron och ananas. Det är ett väldigt fruktigt vin med ett krispigt avslut.

70:- per glas

375:- per flaska

Barefoot Zinfandel

Amerikanskt Röd Vin

Doften är generös och mörk, påminner om en bärfruktighet. Inslag av hallon och körsbär. Smaken är medelfyllig, generös bärfruktighet med smak av vanilj, kryddor och mjuk tanin

70:- per glas

375:- per flaska

Strange Birds Shiraz

Australienskt Röd Vin

Doften är fruktig med toner av mörka bär, lakrits och vanilj. Smaken i sig är balanserad och fruktidriven med fatkaraktär.

80:- per glas

390:- per flaska

Maximo Tempranillo

Spanskt Röd Vin

Doften i detta vin har en medelstor harmoni som även har ett inslag av plommon, röda bär, tobak och fatkaraktär. Smaken är medelfyllig och mjuk men har även toner av mynta, lakrits och röda bär.

89:- per glas

415:- per flaska

Notre Dame Côtes Du Rhône Villages EKO Genache - Syrah

Franskt Röd Vin (2017)

Bekant doft med aromer av mörka bär, diskreta nyanser av blommster, lakrits och örter. Dock fyllig och smakrik tillsammans med toner av svarta vinbär, violer, pioner och örter som timjan och eukalyptus. Ett långt, fruktigt slut stödjes av en en silkeslen tannin.

Säljes ändast på flaska för 600:-

Viner: Lista
bottom of page